View Single Post
Staro 05.09.2024., 10:48   #2365
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Boldano je kljucno, "ako imaju". Kolega je napisao nesto ranije:

Ja nisam pratio od pocetka, ali lako bilo kojoj inspekciji dokazu da se ne radi o istom artiklu, odnosno proizvodu koji je bio sa snizenom cijenom, bila greska ili ne. Makar takvih proizvoda ima i dalje ne webu.

Legit je ocekivati, ali boze moj, ako nema, ne-ma, povratom love nije nitko ostecen, right? Dobio koliko je platio.
narucio sam disk s "prvog" linka. kojeg su mi stornirali jer "nema vise". nakon par mailova i 10-15 dana su ipak "imali" disk i poslali su ga po cijeni od 77€. ali tada je vec drugi link bio aktivan s cijenom od 120€

tako da imaju ga cijelo vrijeme. i prica o tome da ga nemaju pada u vodu.

kao sto je netko napisao svaka cast vama i ostalim "manjim" trgovinama koje drze do sebe. ne bi mi to palo na pamet radit recimo kod future. (tamo cesto narucujem)

ali ako netko poput mall.hra prvo ima, pa nema, pa ima pa nema i onda dok ima uvjerava sve nas da ipak nemaju, e sry ali nece moci.

nije meni do diska niti 40ak eura ustede. kupio sam ga jer je bila dobra cijena i prezivio bi i bez njega. ali ne mozes me pravit ludim i uvjeravat da si mi stornirao disk jer ga nema a prodajes ga kasnije po vecoj cijeni...
Zeryx je offline   Reply With Quote