Citiraj:
Autor c-shadow
PETG s dostavom iz DE 55€, a PLA od 65 nadalje 
Ili ima bolje negdje drugdje za sličnu kvalitetu?
|
Ja još nisam printao, ali evo baš jučer naručio 10 rola i za to je poštarina skoro free, odnosno, platio sam poštarinu -3$, da minus, jer sam iskoristio i one "coins" i na kraju ispalo da nemam ni poštrinu.
Ali kada staviš proizvode u košaricu, on ti uredno izračuna cijelu poštarinu, koja je meni iznosila 59$, ali se reklamira da je poštarina FREE za 10 rola pa sam kontaktirao prodavača i (obzirom na vremensku razliku iako se šalje iz DE) on mi je rekao da samo sve odaberem, kliknem da platim i odaberem neki način ili karticu za plaćanje koja neće biti uspješna.
Na taj način on dobije obavijest da sam ja naručio nešto ali još nisam platio i onda ti on ispravi cijenu tako da je besplatna poštarina.
Tako je i bilo i evo, 10 rola je na putu prema meni od jutros (imam treking broj od DHLa) i koštalo me 116,34€ ili ti ga 128$ i to za SILK PLA + filamente od 1,1kg po roli. Mislim da je to super cijena obzirom na ostale, još samo da bude namotana na role kak se spada da mi se ne zaustavlja u AMSu svakih par minuta (kao što me izludio ovaj jeftilen kojeg sam kod nas kupio koji je skuplji od ovoga) i nitko sretniji od mene.
A ako i print bude ok, onda kupujem i cijelu lepezu PLA boja jer ove godine za Božićne poklone svi dobivaju neke skulpture i ostala sranja (uglavnom Harry Potter i LOTR

)