View Single Post
Staro 03.09.2024., 10:25   #501
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
nego back on topic
ajde kupci - ali šta su se prodavači toliko uzjebali u zadnje vrijeme? ne možeš kupit gotovo ništa, svi su usereni ko grlice. ajde da kupujem auto, ali za pizdarije od 10-20-30eura svi hoće neka osiguranja, protecte, pouzeće, poštu... koji qrac?

neki dan, tražim technics kazić i napokon nađem jednog koji je kompatibilan s mojim (da zamijenim mehaniku), lik ništa, ne odgovara na poruke, na mailove, totalni ignore, uredno napisao da nisam iz prokletog zagreba i da ću platit dostavu ili bus za uređaj i plaćanje transakcijski. nula.

nakon toga neka ženska, proizvod 20 eura, ponudim uobičajeno da mi pošalje tiskom i da joj uplatim na keks ako ga ima ili transakcijski. neee, samo pouzećem, i onda spominje pay prdekt. kakav crni pay protekt ako hoćeš pouzećem? i tu je žena zablokirala i prestala odgovarati na poruke, iako sam joj fino pristojno napomenuo da korištenje hrvatske pošte na dolazi u obzir.

mislim da je pred koji mjesec bila još jedna situacija za neki modem i to je isto palo u vodu, mislim jer su forsirali pouzeće.

ne kužim... vraćamo se u eru faks uređaja i slanja novca preko državnog aparata?
jp_rv je offline   Reply With Quote