Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.09.2024., 09:12   #75283
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
@murina
Vidim da si prosa kroz zagvozd, dobro da otkucaji nisu 190, tu ljudi vise voze u suprotnoj traci nego u svojoj. Ocito vrijedi tuđe je uvijek slađe.
Zadnja 4 puta kroz zagvozd:

1. Proslu nedjelju, zena u mojoj traci, tipka na mob, ja usporio na deset i maka se sa strane da princeza moze proći, tek kad je bila par metara od mene se trzajem vratila u svoju traku
2. Pretpretproslu nedjelju, tip iz sporedne ulice prosao kroz stop i meni uletio u traku naglo zakocio, u par metara od sudara
3. Prije jedno mjesec dana hitna u mojoj traci, bez rotacije, naglo zakocio i zavrsio na makadamu sa jedno 20, oni trznuli u zadnji tren
4. Prije 2 mjeseca tip vozi uzbrdo, ja nizbrdo i vozi na jedno 1/3 moje trake, 2/3 u svojoj gledam ja njega on mene i racunam maknit ce se, nop, on je nastavio ja zariba bankinu da ga izbjegnem

Sve od zagvozda do krizanja za kamenmost, a manje opasnih situacija po prolasku bude 10-15, ostatak puta od gruda do trogira bez ikakvog problema. Ja nezz kako na toj dionici ljudi ne ginu na dnevnoj bazi....
Sad kad razmislim, na toj dionici sam nekoliko puta morao zaustaviti desno uz rub jer ekipa vozi po sredini ceste. Čini se da vlada zakon jačega

Citiraj:
Autor Elder Pregled postova
Jeste garmin, sat mi je mjerio sve [ opcija Track Me ].
Nisam znao za tu opciju, koristit ću je ubuduće