Citiraj:
Autor buljo
Ne znam koji je to točno auto al zanimljivo kaj vidim na cjeniku yaris hibrid ima 3 veće opreme od non hibrida i samo yaris cross ima AHS  Eh ta toyota
Aj ti malo to bolje provjeri, nekak ti to ne drži vodu.
I ne kužim ovo kad pišeš tehnološki napredno, na kaj točno misliš?
|
Corolla executive je gore.
Ali da i jarisi cudni paketi a nemozes ko u vw dodat nesto van paketa, nego damo paket i neke dekorativne gluposti. Ma zena ne vozi dovoljno da bi hibrid bio relevantan.
@murina
Vidim da si prosa kroz zagvozd, dobro da otkucaji nisu 190, tu ljudi vise voze u suprotnoj traci nego u svojoj. Ocito vrijedi tuđe je uvijek slađe.
Zadnja 4 puta kroz zagvozd:
1. Proslu nedjelju, zena u mojoj traci, tipka na mob, ja usporio na deset i maka se sa strane da princeza moze proći, tek kad je bila par metara od mene se trzajem vratila u svoju traku
2. Pretpretproslu nedjelju, tip iz sporedne ulice prosao kroz stop i meni uletio u traku naglo zakocio, u par metara od sudara
3. Prije jedno mjesec dana hitna u mojoj traci, bez rotacije, naglo zakocio i zavrsio na makadamu sa jedno 20, oni trznuli u zadnji tren
4. Prije 2 mjeseca tip vozi uzbrdo, ja nizbrdo i vozi na jedno 1/3 moje trake, 2/3 u svojoj gledam ja njega on mene i racunam maknit ce se, nop, on je nastavio ja zariba bankinu da ga izbjegnem
Sve od zagvozda do krizanja za kamenmost, a manje opasnih situacija po prolasku bude 10-15, ostatak puta od gruda do trogira bez ikakvog problema. Ja nezz kako na toj dionici ljudi ne ginu na dnevnoj bazi....