View Single Post
Staro 30.08.2024., 22:58   #934
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor madox Pregled postova
Postovani kolege,
zgrada u kojoj zivim je po planu postavljanja opticke mreze potpala je pod telemach. Predstavnik stanara kada je cuo da treba busiti hodnike i postavljati kanalice ih je odjebao.bez znanja suvlasnika..medjutim nakon nekoliko razgovora sa suvlasnicima, jer smo skuzili da je napravio sranje, promijenio je pricu....trazi 51% povrsine suvlasnika potpise i po njemu onda moze....s obzirom da su vec jednom otkantani kome se u telemachu javiti da se ipak moze ici u projekt?
možeš na web chatu tražiti da te netko nazove u svezi toga treba ti nakraju ok predstavnika zgrade moraš dat njegov broj telefona,kod nas je taj dio telefonski riješen,
kad on kaže ok uvođenje ti traje do 30 dana,zatim potpisuješ ugovor,i punomoć da oni mogu umjesto tebe prebaciti na svoju optiku,dok ti dođe ugovor doma traje par dana,
i zatim uključenje nekih 7-10 dana,možeš umiriti predstavnika stanara za razliku od t-coma(optika) i svojedobno b-neta(kabel) koji su ostavili iza sebe svinjariju ,
telemachovi tehničar je sve uredno počistio iza posla.od prvog upita do uključenja kod mene je trajalo točno 2 mjeseca,s time da sam čekao 14 dana odluku komisije o povratu izlaznine
iz a1 ugovora (120 eura ,spar kartice 3 x 40 eura),do sada sve što je dogovoreno je i ispunjeno.
i nemoj zaboraviti obavezno tražiti nokia G-2426G-B router prilikom potpisivanja ugovora,na to imaš pravo.
savjet ako imaš neodlučnih u ulazu reci neka ti pošalju na mail kompletnu ponudu,isprintaj i stavi na oglasnu ploču
onaj ko će htjeti shvatiti ,s obzirom na broj mjeseci za 1 euro,svatit će da je to najeftiniji internet u hrvatskoj,
a bar dosad i najbolji prvenstveno radi routera koji je sigurno najbolji od onog što konkurencija nudi,android boxevi se spajaju preko wifi-a,
nepotrebno je razvlačiti kablove po stanu,eon aplikacija je zrela i dobro radi bez zastoja,ja zadovoljan
jedino što iritira pogotovo na paketu "star programa" su reklame serije koje traju 20 min traju 1h,znaći serija uz svako malo prekid 20 mimuta, 40 min reklame
i to uvjek iste i si-fi poljske reklame

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 31.08.2024. u 04:10.
skalar je offline   Reply With Quote