View Single Post
Staro 29.08.2024., 12:57   #603
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Da, ako si uložio 2011.g. .

Uopće ne, malo pogledaj info prije nego pišeš. Ja nisam kriptu ni primirisao do 2018., kupovao u vrijeme najvećeg pada tada nakon topa, pa opet sma već dvije godine kasnije isplivao u odličan plus.

Ali ne trebaš niti toliko unatrag ići. Veći dio 2022. mogao si kupiti BTC ispod 20k, nekih dva mjeseca čini mi se se vukao oko 16-18k, i od tad je naraso više od 400%. Kolik oima ulaganja koja su u tako kratkom vremenu zadnjih godina imala takav rast?

I to uopće ne govorim o nekim sumnjivim high risk high reward coinima, već o BTC koji se također može kupiti preko ETF-a, ima sad već solidan institucionalni legitimitet, po svemu sudeći tu je da ostane.

Da, ide gore i dole, no sva tržišta idu, ništa to nije čudno, sva finacijska tržišta imaju svoje up and down cikluse. Jedina razilka s kriptom je ta što je još mlad pa ima veću volatilnost, ali i to se s godinama smanjuje i "približava" tržištu dionica.

Citiraj:
Prilično hrabra izjava, pogotovo kad spominješ dugoročnost i uspoređuješ nešto što postoji od pamtivijeka i drugo što postoji 13 godina, lol
Well... Nitko od nas ovdje nije od pamtivijeka niti će biti tu do idućeg pamtivijek. Ja gledam što i kako mogu zaraditi u idućih desteak godina ulaganjima, a ne u idućih 100, i što mi je najbolja opcija za to.