View Single Post
Staro 28.08.2024., 16:37   #12
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Normalni hd "remaster" na steamu, ako na njega misliš, je koma jer sadrži samo base igru koja je i najslabiji dio trojke i nula qol dodataka. Ne znam dal itko tamo igra MP.

Najbolja opcija je kupiti heroes 3 complete na gog-u, staviti HD mod gore. Tako imaš i base igru i dvije ekspanzije + dosta quality of life featuresa koji ti pomažu da za neke stvari ne treba repetativno klikati 50 puta + online lobby.

Osim toga može se staviti i hota mod pa onda imaš još sadržaja i ranked multiplayer. Mislim da je to trenutno i jedina opcija gdje postoje aktivni igrači.
E a koji to QOL bas sam sad stavio trojku i taj launcher ali ne vidim nikakve QOL feature sa SOD, a u HD modu su dostupna dva plugina SOP_SP i jos nesto

Jeli to trebam neki drugi upaliti tipa ERA, vidim da on ima nesto vise opcija, jel to to što me zanima?

Edit nevalja mi ovaj Era WoG mod, totalno druga igra, necu to, zelim HD grafiku i te neke osnovne skripte (buy all creatures i sl) da ne moram klikavat ali da gameplay bude vise manje isti, ovaj ERA skill builder me malo zivcira, prvo biras skill,pa secondary skill pa spell za svakog heroja za svaki level, nebi ja to...

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 28.08.2024. u 18:05.
OuttaControl je offline   Reply With Quote