Paket sa alija mi je došao sa overseasom. Proslijedio ga u njihov OEX Shop - tj Tisak kiosk koji je tada prema Tisku trebao raditi od 6:00-20:00 a vikendom samo ujutro.
Nisam odmah prvi dan pokupio paket i onda kreće zanimljiva situacija.
Tisak kiosk zatvoren čitav dan - i ujutro i popodne - par dana.
Prošlo 5 radnih dana koliko sam imao za pokupiti za paket i prvi dan kad je proradio kiosk (jučer) paket vraćen:
Citiraj:
12:17:48
Pošiljka/povratni dokument preuzeti od pošiljatelja.
|
Zovem Overseas i oni tu ne mogu ništa jer je paket u procesu povrata:
Citiraj:
Poštovani,
Nažalost paket je vraćen na adresu pošiljatelja, te nismo u mogućnosti osigurati novi termin dostave ili osobno preuzimanje paketa u poslovnici. Molimo Vas da kontaktirate pošiljatelja kako bi ponovili slanje paketa, te kako bi mogli dogovoriti novi termin dostave.
Unaprijed hvala na razumijevanju.
|
Sad bi ja trebao pitati ali iz Kine da kad se vrati paket u Kinu da ga oni opet šalju nazad u Hrvatsku jer su ovi nesposobni se dogovoriti što u slučaju kad ne radi mjesto na kojem trebaš preuzeti paket.
Poslao sam upit i na Tisak zašto nisu obavijestili Overseas da tzv. OEX Shop ne radi i da se ne može preuzeti paket i što sad napraviti. Čekam odgovor ali sumnjam da će biti nešto pametno.
Vrijednost paketa nije velika ali stvar je principa da sam izgubio paket ni kriv ni dužan.