View Single Post
Staro 28.08.2024., 14:24   #640
cane
Amiga fanboy

cane's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Paket sa alija mi je došao sa overseasom. Proslijedio ga u njihov OEX Shop - tj Tisak kiosk koji je tada prema Tisku trebao raditi od 6:00-20:00 a vikendom samo ujutro.
Nisam odmah prvi dan pokupio paket i onda kreće zanimljiva situacija.
Tisak kiosk zatvoren čitav dan - i ujutro i popodne - par dana.
Prošlo 5 radnih dana koliko sam imao za pokupiti za paket i prvi dan kad je proradio kiosk (jučer) paket vraćen:
Citiraj:
12:17:48
Pošiljka/povratni dokument preuzeti od pošiljatelja.
Zovem Overseas i oni tu ne mogu ništa jer je paket u procesu povrata:
Citiraj:
Poštovani,

Nažalost paket je vraćen na adresu pošiljatelja, te nismo u mogućnosti osigurati novi termin dostave ili osobno preuzimanje paketa u poslovnici. Molimo Vas da kontaktirate pošiljatelja kako bi ponovili slanje paketa, te kako bi mogli dogovoriti novi termin dostave.

Unaprijed hvala na razumijevanju.
Sad bi ja trebao pitati ali iz Kine da kad se vrati paket u Kinu da ga oni opet šalju nazad u Hrvatsku jer su ovi nesposobni se dogovoriti što u slučaju kad ne radi mjesto na kojem trebaš preuzeti paket.

Poslao sam upit i na Tisak zašto nisu obavijestili Overseas da tzv. OEX Shop ne radi i da se ne može preuzeti paket i što sad napraviti. Čekam odgovor ali sumnjam da će biti nešto pametno.

Vrijednost paketa nije velika ali stvar je principa da sam izgubio paket ni kriv ni dužan.
cane je offline   Reply With Quote