Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
čekamo dok ne postaneš očajan, pa ćemo ih za 100€ uzeti
Gledaj da ti ima razmak između sjedalice i djeteta, da ti dijete ne udara u tebe, sjedalicu ili ruksak koji imaš na leđima kad se vozite.
Thule jest skup, ali se zna naći na njuškalu rabljeni, pa pogledaj i to.
Također gledaj nagib stolice, da ti ne ispadne da se dijete ne može opustiti dok se vozite, jer je stalno nagnuto naprijed.
|
O čemu ti pričaš? Sa sjedalicom se dobiju detaljne upute na koji način se pričvršćuje nosač sjedalice na okvir bicikla, zatim i sama sjedalica, zatim i koliko cm mora biti između gume stražnje gume bicikla i sjedalice i brdo ostalih stvari. Isto tako, na Decathlon YouTube kanalu su detaljne upute kako se montira sjedalica na bicikl.
Inače, rijetko kad se upuštam u raspravu na forumu jer jednostavno uz troje djece ne stignemo ništa, a kamoli se upuštati u raspravu.Isto tako, uvijek se u rasprave uključi netko tko te poklopi svojim komentarom i misli da je pametniji. Čovječe, ja nisam nigdje rekao za Thule da je loš. Nego je čovjek tražio nešto za tu lovu, ja sam mu preporučio ono što smo mi kupili za tu lovu koju je tražio. Decathlon je preozbiljna firma da si dopusti nekakav fail. Sve sjedalice su testirane i uz ispravnu montažu, one rade svoj posao. Dosta prijatelja ima iste takve i nitko se nikada nije žalio. Ideš s djetetom na normalnu vožnju, ne ideš po nekakvih grabama, makadamima, nego jednostavno normalna vožnja jer iza voziš dijete, tj. živo biće. Bez ikakve ljutnje. Veliki pozdrav i svako dobro svima.