Citiraj:
Autor silver_tip
Mos to okacit macku od rep, svatko ima kolegu ili pozna nekoga i za 50€ mestar ispise radni nalog servisa umjesto radnog naloga postavljanja i onda imas takav
papir vs susjeda koji ima svjedoka ( drugog susjeda u dogovoru ili placenom ) da tu klime nikada nije bilo
Bice bas ovako kako geronimo veli...
@the chosen one
Znas koliko kosta osnovno postavljanje klime do 2 ili 3m? Mislim zna se jel... A vid sta papir kaze za 6m duljine instalacije:
Jel zbilja mislis da je placeno svega 160€ a papir je ono legalan 100%, porezi placeni jel  i ajd sad zakljuci zasto je takav racun izradjen. Dakle kao sto rekoh i prije, kojekakvi "radni nalozi" nece nista biti od pomoci.
.
|
Ako ce keljiti kazne, a nadam se da hoce, razmislit ce i montazer i vlasnik da li im se da za%ebavat i vucarati po sudovima… Uostalom, ukoliko i postoji takav susjed veca je vjerojatnost da ce ti fotografirati montazu i priloziti kao dokaz.
A i Street View od Apple-a i Google-a ubuduce tu mogu pomoci u dosta slucajeva…
Sto se tice racuna, cuj, tvoj problem ako si platio punu montazu ili pola-pola ili kakogot. Ja bih platio ono sto je na racunu. Prvenstveno da ukoliko mi netko nesto isfusari da ga mogu pozvati na razgovor. Nista ispod stola ovo-ono, jer djelomicno nam i je ovakvo stanje sa svime zbog takvih radnji, nevezano samo za klime…
Meni osobno je samo zao sto i retroaktivno ljudi to ne bi trebali rjesavati, da im se da odredeni vremenski rok za prilagodbu. Jer na zgradama je el dorado, malo malo mi kondenzat kapa po glavi kad pjesacim ulicama jer se nisu udostojili barem to izvesti kako spada ako su vec estetski nastetili izgledu procelja.
Jedan od primjera bisera imam i na zgradi kod mene; ispod i iznad svi imaju klime unutar balkona, postoji vertikala za odvod kondenzata, jedino frajer (predstavnik stanara) postavio klimu s vanjske strane balkona na predzadnjem katu i kondenzat pustio da svima nama kapa (spojen je na kadicu od vanjske jedinice pa iz nje kaplje i kad hladi i kad grije).
Eto, toliko od mene, iskreno ne da mi se pisati vise o tome jer nemam bas koristi i utjecaja na cijelu situaciju. Cekamo zimu pa da vidimo i raspravljamo o pravim stvarima - koliko guta, koliko je u defrostu, cija je bolja