Citiraj:
Autor nepalac
Pa ako mi vrate pare za auto i kažu ostavi si taj izudaran, što da ne?
Nitko nije rekao da moraš prihvatiti takve diskove, nego kad su ti već vratili pare, mislio sam da su i rekli da zadržiš diskove.
Možda su full ispravni pa bi to bilo win-win.
|
Da sam dobio opciju da ih ostavim i da dobijem 50% povrat vjerojatno bih prihvatio. Ali tražili su prvo da vratim diskove pa sam onda kad su diskovi vraćeni i pregledani dobio opciju novih diskova (nije bilo na skladištu) ili povrata novca.
Citiraj:
Autor 1v@n
Nije ni to nikakva garancija. Uzeo nedavno 5 komada rabljenih 12 TB diskova. Dan prije mi je čovjek poslao SMART screenshot svakog skupa sa serijskim brojevima.
Svaki zapakiran u svojoj kutiji, zamotan u 5 slojeva folije s mjehurićima, pa stavljen u kutiju obloženu sa zračnim jastucima. 4 rade normalno, 5. radi kao blender u koji si stavio lješnjake.
Dobio lovu nazad. Javlja čovjek da je još par kupaca imalo slično iskustvo. Problem su dostavljači
|
Nije sigurno da će biti OK ako je dobro zapakiran, ali je sigurno ako je loše zapakiran da će se fizički oštetiti
Iako ne znam što dostavljači uspiju napraviti disku kojem su parkirane glave da ga fizički uspiju uništiti, diskovi su inače u off stanju prilično žilavi, pogotovo ako su mekano zapakirani da ne može doći do oštrih udaraca.
Citiraj:
Autor microsoft66
ja sam naruciio disk od njih, vrhunski upakirano, velika kutija sa zracnom folijom
|
Eto, imao si sreće da je tu smjenu radio netko tko zna što radi i kako se postupa s takvom elektronikom.