Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 27.08.2024., 10:59   #4799
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Kužim ja to djelomicno, ali, sta je sa ljudima u zgradama koji nemaju balkone i mogucnost staviti skriveno? Cemo ih pustiti da pokrepavaju?
Ja sam isto stavio 2 klime u zgradi na balkone, i time ostao bez malog balkona i oko 1m2 velikog balkona, al ja sam imao tu mogucnost.
Sto se tice kapanja kondenzata, bar je to rjesivo bez problema. Jedna vertikala i vanjske se spajaju u to. Done. I to treba natjerat da se radi.

Edit: kolko vidim, vecina klimi je unutar balkona sto je ok imo. Nije valjda da bi vi i to zabranili. Mislim zgrada je tolko ružna i gadna da je tak svejedno jel koja klima gore lol. Za satelitske, pa nek vlast otvori kesu, ugradi sisteme ljudima na krovu i svi se spoje na to. I svi sretni. Ionako dajemo hrpetine love u sistem jel tak.
Nemos preko noci u ovakvoj zemlji sa ovakvim sistemom i ljudima koji jedva kraj sa krajem spajaju ic izmisljat ovakve stvari kao sto oni rade zadnjih 15ak dana. IMO.
Mene zaboli, ja sam u kući obiteljskoj i stavit cu sta god me volja na fasadu. U apartmanu sam pazio kolko sam mogao. Naravno da je satelitska na balkonu. Gdje cu je drugdje stavit.

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 27.08.2024. u 11:06.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote