View Single Post
Staro 26.08.2024., 20:45   #13
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Po meni ako su ti ušli u Steam i EA nakon uspješnog pogađanjai lozinke, onda nisu imali pristup mailu jer bi preko maila zatražili promjenu lozinke.

Ako su uspjeli pogoditi lozinku, to mora značiti da je lozinka bila jako slaba ili su na neki način dobili pristup nekim tvojim lozinkama. Pretpostavljam da su našli steam lozinku a EA lozinka je bila dovoljno slična da ju provale.

Meni se jednom dogodilo sranje kada sam neki hebeni HDD stavio u svoj komp i kliknuo Explore. Disk je imao autostart te je pokretao prilikom mountanja proces (worm) koji bi krenuo mijenjati sve exe fajlove koje nađe. Štete osim toga nije bilo, ali sam se dobro isprckao dok sam sve očistio. U ono vrijeme sam samo online eset koristio i to mislim da je bilo dovoljno dobro.

S obzirom na sve navedeno ne bih kazao da imaš još uvijek neko sranje na kompu, ali vodi računa da format sistemske particije ostavlja mogućnost da neki od ne sistemskih exe fajlova čuči i čeka da ga pokreneš. Iako s obzirom na svo skeniranje ne vjerujem da je to slučaj. Možda dobra prilika da pobrišeš kramu koja ti i tako ne treba
Upravo sam to i napravio, formatirao particiju, očistio kramu s kompa i ponovo sve skenirao. Sve čisto.
Hvala svima
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote