Citiraj:
Autor Sonim
Pozdrav,
ima netko iskustva s nekim od dolje navedenih slušalica. Htio bih da su takvog dizajna jer imam neke slične (Happy plugs Air 1) i dizajn mi odgovara, a i nisam fan ovih koje idu u uho.
Ono kaj bi htio da sluške imaju opciju da su spojene na dva uređaja pa da mogu bez pononog konektanja prebaciti na drugi uređaj i drugi možda još bitniji zahtjev da imaju dobar mikrofon pomogučnosti s ANC pa da ih mogu koristiti za teams sastanke. Ove stare imaju preosjetljiv mikrofon i sve živo u prostoriji love. Naravno i što bolji zvuk 
Spajao bi ih uglavnom na android(mobitel) i macOs.
Trenutno gledam do 100-120e, ali ako su neke skuplje bolje ozbiljno bi razmislio o njima.
Ovo sam si iskopao, ali nisam stigao do sada neke review pogledati i usporediti kaj bi bilo najbolje. Tako da cijenim preporuke i mišljenja.
Edifier W320NT Ove mi djeluju zanimljive
Huawei freebuds 4 Ove moram usporediti s edifier modelom jer su cijenom tu negdje
Marshall Minor III Ove sam gledao prije i mislim da mikrofon nije neka sreća
O ovima ne znam ništa pa u odnosu na ove gore jesu drastično bolje da rastegnem do nekog modela:
Apple airpods 2
Apple airpods 3
Samsung Galaxy Buds3
JBL Live Flex

|
Airpods 3 prdnule mjesec dana nakon isteka jamstva...
Kao i svake prije uzasno neudobne za višesatno slušanje mjuze...
Spajanje, povezivost i sl.. za pozive fantastično...
Za što sam ih i primarno bio uzeo, međutim kažem nakon pol sata počnu me boliti uši od njih i morao sam ih skidati...