View Single Post
Staro 26.08.2024., 05:53   #13617
BinaryJesus
Registered User

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Wired puni 10W a wireless skace stalno sad je 2 pa 6 pa 10 pa 12 pa opet 2 itd tako da ne konzistentno je. Mind ylu radi se o meanit fast chargeru ali u elipsa smo radnik i ja probavali jednog po jednog dok nismo nasli onog koji je stvarno fast chargeao po samsungu.
Ma te brojke oko fast charginga su čisti bullshit. To je valjda marketing na djelu. Ja mislim da kad oni vele da je charger 25W oni zapravo gledaju ulaznu potrošnju koju on vuče iz utičnice a ne konačnu snagu koju absorbira baterija nakon svih gubitaka pretvorbe.

Gledaj struju punjenja. Meni S23 uglavnom puni oko 3A ili 3000mA prema accuBattery appu što je nekih 12W. I to samo do kakvih 85%. 85-100% znatno sporije. I to samo ako baterija bude ispod 39°C. Kad prijeđe 40°C onda ga trottla znatno.

A što se tiče wireless charginga ja ga ne koristim više jer se mob tolko grije na wireless punjaču da nakon 5 min dođe do 40°C i onda se punjenje usporava i onda treba 3 sata da napuni mob. Ma čista prevara.

A što se tiče konektora probaj ga čistiti s alkoholom tako na nasipaš malo alkohola unutra pa onda to ispušeš van i tako par puta.
BinaryJesus je offline   Reply With Quote