View Single Post
Staro 25.08.2024., 23:56   #12
Zicy
Follow the white rabbit..
Moj komp

Zicy's Avatar

Datum registracije: Mar 2016
Opa, nakupilo se komentara

Pa da krenem redom:
1. @medo - Ukoliko nam se javi jos par zainteresiranih, Unreal 99 je isto opcija, dapace!

2. @Nikky - nisam ni skuzio da se radi o palcu, licilo mi je na crveni upitnik... dioptrio moja xD

3. @Medo, odlicno! Kad nam forma za prijave bude gotova, slobodno se naznaci da si voljan volontirati

4. @Chuxonja - za sada su samo stare igre u planu, testiramo verzije igara koje bi mogli vrtiti na win10/11. Razmisljali smo i varijanti da ekipa dovlaci bas stare kante, ali nemaju ih vise svi. Oni i koji ih imaju vrte iskljucivo win xp ili win7 i to mora biti obavezno u offline mode-u. Bilo kakav pristup netu bi bio katastrofalna opcija xD
Ps: Nitko ne veli da svoj novi stroj nemres zakamuflirat u stari tower sa CRT ekranom.

5. @Zeryx Top! Kad nam forma za prijave bude gotova, slobodno se naznaci da si voljan i volontirati

6. @Neo-ST i mi bas diskutiramo o istome, manje vise po oglasima i buvljacima se da jos ponesto nac. Sto se prostora tice, imamo osiguranu veliku sportsku dvoranu u osnovnoj skoli, u teoriji nas stane i 100-ak, ali bi za prvi puta nakon ovoliko dugo vremena isli na 50-ak kompova max. Ako bas bude veliki odaziv, prilagodit cemo se brojkama.

7. @2 die 4 Masa ekipe dolazi sa miniPC-jevima ili laptopima, slozit cemo i Wifi AP da se ekipa normalno moze spajati.
Svakako zasheram formu za prijavu na event jednom kad bude ready.

Nadam se da sam svima odgovorio.
Zicy je offline   Reply With Quote