Opa, nakupilo se komentara
Pa da krenem redom:
1.
@medo - Ukoliko nam se javi jos par zainteresiranih, Unreal 99 je isto opcija, dapace!
2.
@Nikky - nisam ni skuzio da se radi o palcu, licilo mi je na crveni upitnik... dioptrio moja xD
3.
@Medo, odlicno! Kad nam forma za prijave bude gotova, slobodno se naznaci da si voljan volontirati
4.
@Chuxonja - za sada su samo stare igre u planu, testiramo verzije igara koje bi mogli vrtiti na win10/11. Razmisljali smo i varijanti da ekipa dovlaci bas stare kante, ali nemaju ih vise svi. Oni i koji ih imaju vrte iskljucivo win xp ili win7 i to mora biti obavezno u offline mode-u. Bilo kakav pristup netu bi bio katastrofalna opcija xD
Ps: Nitko ne veli da svoj novi stroj nemres zakamuflirat u stari tower sa CRT ekranom.
5.
@Zeryx Top! Kad nam forma za prijave bude gotova, slobodno se naznaci da si voljan i volontirati
6.
@Neo-ST i mi bas diskutiramo o istome, manje vise po oglasima i buvljacima se da jos ponesto nac. Sto se prostora tice, imamo osiguranu veliku sportsku dvoranu u osnovnoj skoli, u teoriji nas stane i 100-ak, ali bi za prvi puta nakon ovoliko dugo vremena isli na 50-ak kompova max. Ako bas bude veliki odaziv, prilagodit cemo se brojkama.
7.
@2 die 4 Masa ekipe dolazi sa miniPC-jevima ili laptopima, slozit cemo i Wifi AP da se ekipa normalno moze spajati.
Svakako zasheram formu za prijavu na event jednom kad bude ready.
Nadam se da sam svima odgovorio.