Citirat cu sam sebe...
Jedina tvoja mogucnost koju imas s "posjedovanjem svog PC-a" je da ga bacis u smece ako ti se ne svidja. Sve ostale mogucnosti su ti uglavnom mandatirane sa desecima closed source binary blobova koji se nalaze posvuda po tvojem racunalu.
A tebe zulja sto Microsoft nesto potpisuje.
Wow.
Da, jos jedna klasicna boljka Zelota je manjak fokusa na bitno, jer najcesce nemaju dovoljno strucnog aparata da se bave bitnim.
Tako da... Nisam ni ja ovo ocekivao.
Poprilicno, jer se manje vise sva danas siroko dostupna i vise nego ikada jeftina oprema koju svakodnevno kupujemo i koristimo upravo bazira na tom principu da s njom mozes uglavnom manje vise samo ono sto je proizvodjac zamislio.
Kupio si Obodinov frizider i FAP-a 1314 pa ne znam jesi li kukao po Cetinju i Pančevu kako ne mozes staviti svoju distribuciju na njih, a tI sI tO kUpO sVoJiM nOfCiMa hur dur dur...
Ja jos uvijek cekam dio gdje *tebi* Microsoft diktira bilo sto, ali bojim se da to toga necemo doci, no eto, ponovno cu ostaviti jos jednu mogucnost da mi ipak mozda odgovoris...
Naravno da sam ti odgovorio, u istom postu gdje sam sam sebe citirao.
Ali dodatno cu ti odgovoriti - ti si butthurt (sto je po definiciji bezrazlozno) zato sto je to Microsoft. Geez, wow, prosto da se covjek zapita zasto to nije šizoidna ekipa koja drzi, koliko ono... ispod 5% trzista desktop OS-eva a i to je vjerojatno metrika u maniri "trust me bro".
Zamisli:
I sad sok i nevjerica:
Zaista treba imati nadnaravne intelektualne sposobnosti za zakljuciti zasto bas od ovog probranog drustva nisu nominirali nekog eksternog, eto recimo meni se OP
ovog threada cini kao apsolutno legitiman izbor.
Bi li bio jednako pogodjen da to potpisuje Insyde Software (eto svega mi ja prvi puta cujem za njih, ne bih ni znao da postoje da nisam isao vidjeti tko su sve memberi)?
Odi kod samana i makrobioticara da ti objasne.