Na temu nedavno spomenutih
XuanCheng guma.
Vozim ih tjedan dana, prvi instalirani par u ZG-u, te nemam rijeci hvale!
Prosle PMT i Xuancheng jedna do druge:
PMT su cijenom u klasi autopneumatika, trenutno su oko 60-tak eura po komadu, Xuang je, 30+ eura po komadu. PMT su prebacene s trkacih mali motocikala, leze savrseno, no imaju problem kvalitete. Nakon godinu ili vise, znaju pucati sa strane, mijenjao vec nekoliko parova.
Xuang su na dodir po mekoci gotovo identicne PMT-u. Do danas nisam vidio Kineske gume koju su izvedene u ovoj kvaliteti. Nemaju veze s tvrdunjavim plasticnim opipom uobicajenih Xuang ili ostalih Kineza.
U voznji su izvaredne po osjecaju. Na kratkim preprekama, kao i PMT, imaju ugodan amortizirajuci osjecaj mekoce. PMT je nijansu superiorniji u prolasku kroz zavoje u velikoj brzini. No, pricam o kvalitativnim detaljima.
9.5" napumpane na 3.5 bara, stvarno ne osjecam da sam se spustio znacajno ispod prijasnjih 10" u voznji i penjanju na visi nogostup. Ocekivao sam po slikama - te kad sam ih drzao neinstalirane u ruci - da su obecavajuce, ali prva voznja je dala potvrde.
Eh, da, tko nije zadovoljan nogarom na romobilu. Pojavila se nova ala moto nogarica, koja pokriva vise romobila. Druga dimenzija po pitanju stabilnost i robusnosti od standardne.
Izvor :
Ulip V2 Upgrade