Citiraj:
Autor xlr
Jel to ona prva opcija, automatic back up u predefinirani folder? Kad upalis tu opciju mora ti otvoriti file manager da mu dozvolis u koji folder da spremi. Da te ne zeza file manager?
Long shot, mozes probati wipe data od samsungovog stock file managera. Mislim da ti nece pomoci instalacija alternativnog managera, po defaultu otvara stock file manager zbog permissiona koje moras dati. Mozes probati, ali kod mene na pixelu eto ne da, mora stock.
Nisam probao, vidim ima i opcija cloud back upa... Probao? Isto?
|
Zbrisao i sa Samsung File Managera i sa CX File Managera kojeg primarno koristim. Radi se o opciji Export the Vault. Mogu u Google Auth. exportirat - to sljaka da pokaze onaj kod. Al cini se da kod pokusaja exporta nemoze file browser otvorit kak spada. Imam backup sa Xiaomi-a ali je ovo sranje jer mi je Samsung primarni uredaj....Xiaomi je stari mob sa potrganim ekranom kojeg sam iskoristio samo da testiram prebacivanje racuna. Ovaj Cloud backup isto ne sljaka. Ukljuceni je al kad sam Xiaomi resetirao pokusao sam importirat iz backupa iz clouda i - niente. Svida mi se app al ovo je krucijalno i mora sljakat. Preporuke alternative? Ne mora biti free.