View Single Post
Staro 22.08.2024., 21:37   #3539
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor kopija Pregled postova
Trebali bi bit sretni da vam je MS dozvolio da koristite SB umjesto da još uvijek širite teorije zavjere.
SB je predivna stvar i svatko bi ga trebao koristiti.

Reko bi da ste butthurt što ga nije Torvalds izmislio nego nekakav evil corporation.

A Billy Boy je svetac?

Neznam jesi li svjestan da sam teoriju zavjere spomenuo u sarkasticnom smislu i zelim voditi sa Bubbom jedan od onih razgovora koji su tako rijetki na ovom forumu zbog ovakvih izljeva (iskreno dosad sam mislio da nisi jedan od onih koji bi ovakav post napisali)...a drugo...odkad je PC platforma u vlasnistvu MS pa je MS taj koji definira standarde iako to znacilo da ubije konkurenciju sto na kraju znamo kako moze zavrsiti? Zasto bi itko trebao MS placati ikakve licence da vrti svoj softwer na PC hardweru? I ako su vec isto pokusavali na druge nacine (dakle nikakve teorije zavjere vec antikompetitivne stvari radi kojima su dobili po prstima vise puta) tko kaze da nece pokusati opet? Nije problem kad korporacije zele zaraditi lovu, to je normalno s obzirom na svijet u kojem zivimo. Kad korporacije dobiju momentum i pokusaju izgurati konkurenciju da bi postale monopol - e tu stvari pocnu smrditi. Mene ne zanima sto je baba rekla nego tehnicke izvedbe i rijesenja te zasto su stvari trenutno takve kakve jesu.