View Single Post
Staro 21.08.2024., 19:11   #30714
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Blade, Matrix i RoboCop su taman mogli ostati na samo jednom filmu i nitko im ne bi zamjeril. Ovak je to otišlo nizbrdo sa svakim nastavkom.

I opet nije ni to toliko loše koliko Fast & Furious franšiza koja nakon 22 godine, 11 filmova, auta u svemiru i borbe s podmornicom - nikak da prestane.

Makar, ako ništ drugo, možda sad nakon Deadpool & Wolverine, Wesley Snipes dobi priliku za posljednji Blade film kak spada.
Mislim da ne budemo gledali više Snajpsa, ali da bi ga Mahershala dobro mogao odglumiti. Tome se jako veselim.

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
A to kaj ekipa konstantno bulji u mobitele ili priča naglas (jer šaptanje više nije in), to te ne smeta? Miris kokica u kinu te smeta? ��

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Ja sam u kinu 15-20 puta godišnje, ako ne i više, stvarno ne mogu na prste jedne ruke nabrojati da sam imao primjedbe na pričanje drugih. Možda u par minuta na početku, ali kroz film se svi stišaju. Miris kokica imam i doma, tak da ne smeta. Meni je kino baš doživljaj, od kada sam prvi puta sjeo u Cinestar, i baš sam gledao Alien vs Predator u Avenue Mall prije 20-tak godina.
Mommistake je offline   Reply With Quote