'
Da mnoge glumice/estradnjace iz susjednih zemalja od DE pa nadalje dolaze nasim plasticarima na kojekave korekcije nije neka tajna. Da mnogi iz HR idu u YU zubarima na vece zahvate (skuplje) isto nije tajna. Da mnogi gasterbajteri ili njihovi prijatelji stranci takodjer dolaze kod nas zubarime (neovisno o svom standardu) radije nego u svojim zemljama. Zbog specificnih razloga u kombinaciji sa ekonomijom ovih prostora, cesto smo i do nekoliko puta povoljniji od zemalja zapadnih susjeda a preko bare da ne pricam. Zasto ovo pisem? Zato sto neki dan vozeci se u autu i slusajuci 101, zacuh podatak koji sam davno cuo, samo sto je sad bio i potvrdjen. Ugradnja plina u YU, je i do tri puta povoljnija od instalacije kod nas !
Ne, nema trikova ili podvaljivanja, jednostavno u kombincaiji recesije i logike mala zarada/veliki promet, takve cijene su se uspostavile od pocetka tamo.
Pa onda rekose kako je vec do danas solidan broj ljudi to isao i instalirati bas tamo. Jasno da ima vlasnika na crnjaka, to me ne cudi, ali u ovom slucaju, onda ih ima puno vise nego sto sam ocekivao + podaci o registriranim vlasnicima se izgleda namjerno (destimulacije radi) kod nas umanjeno prikazuju. Ne cudi, ako je za znati (provjereno) da svaka glavna Lab osoba u HR za ispitivanje GMO-a je sama duboko involviran kao Pro GMO figurica.