View Single Post
Staro 21.08.2024., 15:06   #6467
BundyR
Registered User

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor BundyR Pregled postova
Probao sam sa Speedšrotom od HT koji sam zamijenio sa Arcadyanom ista stvar na svim routerima (kod asusa je "možda" učestalost trokiranja manja ali se i dalje javlja).
Budem probao to poslikati kad uhvatim vremena pa pošaljem sliku. Da li ovaj signal level treba pratiti "duže" ili je dosta samo trenutna vrijednost ?
Ekipa molim pomoć znalaca da ne trošim previše vremena (kojeg nemam). Pošto uz sve promjene imam i dalje trzavicu na MaxTV palo mi je na pamet da probam još jednu stvar ,a to je da spojim ARCADYAN-a i ASUSa u bridgu i da provjerim još da li u toj kombinaciji ima štekanja (probao sam kombinaciju sa SW AUSUS net+MAXTV /ARCADYAN VRV9518BA za IPTV kao i solo ASUS bez telefonije).
Može mi netko reći taksativno šta sve trebam uključiti/isključiti na routerima da bi to proradilo. moram li bilo što mjenjati na ASUSU koji je sada konfiguriran i radi umjesto HT routera. Da li ga mogu direktno uštekati bez promjena u ARCADYAN koji prebacim u bridge (da li je tu dovoljno samo staviti kvačicu na passthrough mode ili ...?).
Htio bi to napraviti što brže i sa što manje promjena u konfiguracijama tek toliko da istestiram još ovu kombinaciju za vikend jer planiram idući tjedan tražit nekog tehničara da mi ako ništa ne pomogne dođe još istestirati liniju (prije nego su me spojili na optiku orgijali su po ormariću sa kojeg je povlačena optika jedno 10 puta jer je navodno neš inicijalno bilo krivo spojeno pa se hvatam za zadnju slamku).
Hvala unaprijed.
BundyR je offline   Reply With Quote