Citiraj:
Autor vercetti
Prvo sam zvao korisničku, a zatim išao u centar podnijeti zahtjev za preseljenje.
Na oba mjesta su mi tvrdili da nije moguće preko A1 odraditi preseljenje, već da moraju svoju optiku provlačiti ponovno...što (barem u mom slučaju) nije bilo istina...
|
to ti kažu,međutim bar kod mene,kad su došli spojiti njihova optika ide od njihovog ormara do kutije na katu, u stanu ti ostaje postoječi optički kabel,
kompletno nova intalacija, bi po zakonu morala biti,ali ko se još drži zakona kod nas

,sve zajedno 30 minuta posla od toga ti je u stanu oko 10 min.
- postavljanje routera ,jedino ako nije uvedena optika u ulaz,a moguća je u kvartu, onda čekaš do 30 dana uvođenje to je zakonski rok,nije na odmet
ih malo telefonski podsječat,onda tek ugovori nekih 7-10 dana priključenje,ako je linija bila na a1 moraju prvo poništiti liniju tamo, da bi mogli tebi uvesti
svoju,punomoć za to češ dobiti sa ugovorom kojeg moraš potpisati i poslat njima,u mom slučaju mailom da to naprave umjesto tebe,nežalost ništa neide
automatikom,i nemoj zaboraviti izričito tražiti nokia G-2426G-B router prilikom sklapanja ugovora.