Citiraj:
Autor betruger988
Da. A1 traži da korisnik podnese zahtjev za spajanje vlastite opreme, pročitaj točku br. 5 na linku:
https://ssc.a1.hr/documents/10307706...vatska+doo.pdf.
Ja sam im zahtjev za dostavom PPPoE podataka za autorizaciju poslao mailom i napisao model rutera koji želim spojiti (mislim da to nema veze i da to nitko ne provjerava) dva tjedna prije nego što su mi spojili internet, jer sam unaprijed imao točan termin dolaska A1 tehničara dogovoren, iz razloga što nisam htio da dođu spojiti svoj net prije nego mi istekne ugovor sa HT-om da bez veze ne plaćam dvije usluge. Oni su naravno na taj zahtjev samo odgovorili da mi podatke ne mogu poslati još jer još usluga nije ni uključena. Nakon što je tehničar izvršio spajanje zvao sam SZK i oni su inzistirali da oni te podatke ne mogu dati i da moram pisati zahtjev, na što sam im ja pokušao objasniti da je zahtjev već poslan, i tako u krug.... Ukratko, 2-3 sata nakon uključenja me zvao netko iz tehničke službe i preko telefona mi dao podatke.
|
Imas li iskustva s OpenWRT i podesavanjem WAN-a na njemu?
Napokon sam slozio CWWK mini pc i digao gore OpenWRT, dobio sam WAN UN/PW iz prvog pokusaja (kontaktirao sluzbu za korisnike na onom njihovom Whatsapp business broju), medjutim imam error prilikom spajanja s tim podacima.
Doduse, nisam ni siguran moze li to tako raditi kako sam zamislio i koje jos korake treba napraviti (VLAN IDeve i slicno), znaci direkt iz ONT-a od HT-a sam spojio kabel u OpenWRT (port koji sam konfigurao kao WAN, a to je eth1 cini mi se), i prebacio na port da je PPPoE i upisao un/pw tamo te restartao interface.
Thx