Citiraj:
Autor bertone
Nema tu nikakve odgovornosti izvođača radova na obnovi zgrade jer ograda ne smeta vozilima koji izlaze na Ilicu (OK, ima ogledalo samo je pitanje kuda ono gleda i što se na njemu vidi jer sam nekidan prošao onuda i bilo je pomaknuto da ne vidiš kaj dolazi dok gotovo ne proviriš na tračnice).
Drugo, kako se nije zapalio,... kako?
|
Citiraj:
Autor medo
Vjerojatno nema odgovornost pred zakonom zbog ograde ali da je opasna jer smanjuje vidljivost definitivno. Ograda je mogla biti poluprozirna ali ne, bitna je reklama. Koga briga ako netko pogine zbog toga :-/
A vozač tramvaja da ima malo pameti ne bi se brzo vozio kroz to raskrižje. Čini mi se da je imao malo dulji zaustavni put…
Osim toga ono ogledalo se malo teže vidi iz vozačevog sica pogotovo po mraku a još iz sve to i po kiši…
|
Em sam fan hyundaia, em nemam ništa protiv strujića, sam sam fan električnih romobila npr.
Ali, kad se malo bolje pogleda, Ioniq je razlupan nasred prednje strane, znači da je on naletio na tramvaj, a ne obrnuto
A nije se zapalio jer je kiša padala, tko je još vatru vidio po kiši
Isto tako moguće da je vozač hyundaia, presamovjeren u struju (koja poteže ko luda), mislio da će stići, ali da mu je kiša na cesti poremetila planove