View Single Post
Staro 08.03.2006., 22:57   #41
Konan
Banned

Konan's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor E.T.
Sto se tice FX60 ja sam rekao da ce on tada (kad izade Conroe) biti godinu dana star procesor... A Conroe je od njega (oc-anog) brzi 10-15%...
A tvoje nebuloze, adolescentske gluposti i nepoznavanje argumenata kao nacina konverzacije cine te iskljucivim i nedostojnim mog truda i vremena...
Napises Conroe gazi AMD i bavis se nekim samo tebi poznatim prorocanstvima a nemas nimalo relevantne informacije...
Ti ljepo nama djete drago napisi tocne nazive i radni takt AMD-ovih procesora koji izlaze za sck-ete M2,F i S1, te zatim koliko imaju L2 cache-a, njihovu cijenu, te njihove perfomanse u enkodiranju,igrama... Te isto tako za Intel i onda usporedi koji je AMD usporediv s kojim Intelom... Kako je to jos sve mutno i evidento je da ce se pravo stanje pokazati tek nakon izlaska novih procesora onda je sve ovo sta si ti dosada napisao nebuloza...
A sad da li ce to tvoje drobljenje i razmahivanje velikim rijecima kao sta su Conroe i cache kao argumente za tezu o propasti AMD-a prihvatiti djecica u tvom razredu to je njihov problem...
Zjev zjev... mislim jako si ispao pametan s argumentima:
-samo tebi poznatim prorocanstvima a nemas nimalo relevantne informacije...
-jepo nama djete drago
-tvoje drobljenje i razmahivanje velikim rijecima
-prihvatiti djecica u tvom razredu to je njihov problem...

Uglavnom rekao ono o grafičkim je bilo to da su ljudi rekli da će malo AMD voditi malo Intel, kao što je nV-ATI situacija, a ja sam rekao da nije tako i stojim iza toga- jer je razvoj procesora drukčiji od razvoja GPU-a.

"Ti ljepo nama djete drago napisi tocne nazive i radni takt AMD-ovih procesora koji izlaze za sck-ete M2,F i S1, te zatim koliko imaju L2 cache-a, njihovu cijenu, te njihove perfomanse u enkodiranju,igrama..."

Gledaj, što ti misliš koliko AMD još ima mjesta za nabijanje takta u idućih 6 mj???
Pazi sjeti se kad je izašao FX-53... Sada je to 4000+ i košta punoooo.
A Conroe 2.66 će biti najslabiji tj. entry model. I još je u testu radio sa ddr 667 a ne ddr 800. Naravno da je to sve rekla kazala, ali vjerujem da je to istinito.
Ti možeš reći da je review namješten, ali ja mislim da nije.
A prvi review AM2 socket proca- slabiji je od s939 jer ga kolju latencije i to što trenutno ne podržava ddr 800.
Konan je offline