Citiraj:
Autor Hamm
Ne bi plin. Benz vulgaris s obzirom da se fakat malo vozim.
|
Ma znam, zajebavam, tebi Daču i plin spomenut je ko meni VW i dizel

Al da, za malo vozikanja tu i tam goli benzin FTW, još ak je oldskul da nije turbo i direktaš ... milina.
Ja s ovim metuzalemom sasvim zadovoljan, malo po ZG pa do Njivica, Malinske i nazad - 30€ plina za šparet.
ž
Nego ko veli da beNve nemre offroadat i da ti treba SUV. Gle divokoze kak se popela
-----
Vidim da svi pišu kak se stranci i ostali voze po AC u zadnje vrijeme. Ja sam totalno otupio na to. Mada jučer morao na intervenciju u Benkovac i nazad u ZG. I skoro u povratku pred Vukovom Goricom izgubio glavu zbog usranog Zlovenca. Lik kao ide van na V Gorici i dok se vozi onak 50-60km/h odluči da ipak neće. I lik u valjda zadnjih 5m prije ograde onak, nonšalantno s tih 60km/h skrene meni u traku di idem onak, duplo. I to valjda tri duljine auta ispred mene. Sva sreća pa mi je lijeva bila slobodna inaće bi prošao kroz njega. Tak jasno alat i pizdarije iza u Caddyu se fino razmjestile pri tom manevru
Ali da, svaki dan ima sranja. Izlaz Demerje, ekipa nonšalantno napravi i treću traku za izlaz bikoz kog boli kurac
No zadnja dva mjeseca mogu reći da je valjda 90% idiota i egotripera prešlo iz čadžavih bemveja u crne čadžave Audije A6. Dakle to nije normalno kako se oni voze.
Odmah iza njih su bosanski švAjcarci u svojim također čadžavim Pasatima lubeničarima.
Nakon toga slijede bosanski švAjcarci u rentanim X5icama, sedmicama, A6icama i slično.