Čru. Jedan dan sam pogasio sve moguce notifikacije i beepove jer bi beepnuo kod nailaska na neka raskrizja, a nisam mogao skuziti koja je to opcija. Na autoputu te vrlo revno podsjeca na "merging point on your left/right". Koga boli briga, nit imam upaljenu built-in navigaciju niti planiram izaci s autoputa. Ugasio sam neke opcije, ali jedini nacin da to testiram je da se provozam na autoputu. Ubit cu ga ako nisam ugasio pravu kvacicu.
9" u novom modelu je prilicno snappy, ne bih se zalio. Meni je to skroz ok. Kolega kaze da radi bolje nego na njegovoj 3 god staroj Corolli. Wireless AA radi super, jako rijetko se reconnecta u voznji, a i to traje 5 sec pa nije neki bed. Pixel 7.
Ono sto mogu vrlo iskreno reci - Suzuki ima vrlo tih speed limit warning (ona EU regulativa nakon 1.7). Jako sam zadovoljan da nije glasan i iritantan. Uopce ga ne dozivljavam, nisam poludio. I offset se moze podesiti na +5km/h, ajde bar nesto. Ne znam imaju li drugi tu opciju. Postoji i opcija privremenog gasenja upozorenja do sljedeceg paljenja auta sto ce biti super za npr duza putovanja.
Sto ne mogu reci za Renaulta i, koliko vidim, Kiu (a mozda i Hyundai). Renault ima bas iritantan zvuk, ove druge nisam cuo, samo citao.