Zasad sam natočio ulje i gorivo i pustio malo da radi. Možda u subotu pokosim, trava po ovoj žegi jedva raste. S uljem i gorivom ima 24 kg, svega kilu teža od stare Tecumseh. Teren je oko 1500 m2 i dosta neravan. Imam brdo krtica pa problem nisu samo krtičnjaci i kamenje koje izbaci van nego i nabijena i premekana zemlja. Ispred kuće je i kanal šarolikog nagiba, valjda se ulje neće preliti. Tecumseh s jedne strane ima i usis i ispuh pa se može fino nagnuti, nove imaju nešto lijevo, nešto desno, ne znam kako će to podnijeti. Ta stara mi je na srednjoj visini zbog malih kotača znala fino sjesti u neku rupu u zemlji, šasija se nasadi na zemlju i u brzom hodu skoro letim preko nje.

Hyundai ima baš velike kotače i cijela kosilica mi se čini veća nego na slikama. Vjerujem da šasija nije aluminijska nego čelična. Da bih koliko toliko zaštitio boju od pucanja, spojeve od ručke gdje se šarafi sam obložio tekstilnom trakom. Dio ručke koji dira zemlju kad je nagnem sam također omotao. Stavio bih još nešto na rubove kosišta, samo ne znam što.