Tema: Sunglasses
View Single Post
Staro 14.08.2024., 10:04   #275
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pa te kojima stalno i mijenjam plastike su preko 10 godina stare, kupljene u Ghetaldusu. RB4263 s Chromance polariziranim lećama

Nisu plastične leće od jučer.
Pitaj frenda zašto ne piše materijal leća u specifikacijama kad su sve staklo
RB2132 je moj model, staklo 100%. Imam dvoje njihove već, nisu bile staklo, osjeti se razlika.

Nisu sve stako, ovisno o modelu, kao što rekoh, ali RayBan je jedan od rijetkih koji još uvijek stavlja općenito staklo na neke modele.

Nije Ray Ban i Ghetaldus jedini koji skriva, skrivaju proizvođači, talijani za RH tržište npr. Razmišljam baš, UK nema istog proizvođača kao i dobavljač za RH. Hrvatska dobavlja direktno iz Italije naočale.

Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Izbjegavam naše trgovine, posebno ghetaldus... Čuo dosta loših stvari za njih, a negdje davno na forumu naišao na ženu koja je došla promijeniti stakla, jer su bila ogrebana... Na što joj je kako je napisala prodavačica rekla da uopće nisu original, pa je rekla super imam i račun pošto su kupljene kod vas pa ćete imati štošta i za objasniti... Da li je istina, nemam pojma, ali godinama ih naručujem preko visual click-a isključivo... Zapravo ne znam više niti šta kupujem uopće kod nas osim hrane i cuge.
Nema naše trgovine koja nije prošla kroz Ghetaldus, pošto oni imaju monopol na svu prodaju. Sve što se prodaje u RH trgovinama, kupljeno je od Ghetaldusa.

Ja isto izbjegavam naše, osim ako mi upadne nekakvihi 50-70% popusta, onda uzmem.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.08.2024. u 10:12.
Mommistake je offline   Reply With Quote