Tema: Sunglasses
View Single Post
Staro 14.08.2024., 09:33   #270
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Jel postoji još koji brand koji ima stakla, a ne plastične leće koje se izgrebu čim ih krivo pogledaš.

Sad već treći put mijenjam plastike na Ray Ban naočalama i lagano mi je pun kufer toga.
Tražim polarizirane
Jedan od rijetkih koji još uvijek ima prava stakla je RayBan, ovisno o modelu, ali eto, ja sam baš neki dan uzeo nove Ray Banke, frend preporučio, mineralna stakla. Polarizirane.

Baš sam s frendom pričao o tome prije 3 dana, zašto škripe naočale od 200EUR. Staklo se "brusi" po plastici, pravo staklo.

Novi model, kupljen prije 3 tjedna. New Wayfarer je moj model, mogu provjeriti na njima točan broj.

Frend mi je šef u Ghetaldusu već 20 godina, njegova preporuka.

To ti je ujedno i test, probaj ih onako malo svinuti, malo ih flexati, ako škripe, to ti je pokazatelj da je pravo staklo. Djeluju užasno jeftino i škripavo, ali to je ujedno test.

Citiraj:
Aside from cellulose propionate, the other main components of the Ray-Ban Wayfarers are their lenses. The lenses of these sunglasses are composed of glass
Možda je moguće da UK ima nekakav deal da ne isporučuju s staklom više, no u RH se bez brige kupe s staklom RayBanke.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.08.2024. u 09:43.
Mommistake je offline   Reply With Quote