Tema: Svaštara
View Single Post
Staro 13.08.2024., 21:04   #157
hrwii
Registered User

hrwii's Avatar

Datum registracije: Dec 2018
Bio sam nekoliko puta u Lanterni…u sezoni glava na glavi, u predsezoni i postsezoni super zadovoljan. Kamp je velik i ne moraš nigdje iz njega. Par km prije ulaza su Plodine gdje se mozes opremiti sa hranom. Imaju i unutar kampa trgovine, pekre… Kamp ima puno zelenila. E sad pitanje je ideš li u kućice ili imaš svoju kućicu/šator? Kućice su raznih kategorija i to se vidi. Ima stranih iznajmljivača koji su vlasnici parcela unutar kampa i iznajmljuju te su te kućice jako uredne i novije. Isto tako Valamar ima nekoliko kategorija svojih kućica pa se i tu kvaliteta razlikuje pa su tako tu kućice kojima je vec istekao rok trajanja jer se vidi tehnologija izrade i ove novije koje su grupirane u posebne djelove kampa koji imaju privatne bazene i ograde koje otvaras karticom namjenjenom tim gostima. Kad sam kod bazena imaju unutar parka solidna dva aquaparka…jedan je za sve uzraste ima tobogane, plitke, duboke bazene…ležaljke se iznajmljuju ali mozeš se “raspičit” i na umjetnu travu ali moras doci rano…tu je slatka voda. Drugi aquapark ima malo manje zabave ali ima bazen sa morskom vodom. Plaže oko parka su laganini koma po mom ukusu ali to je Istra. Blizu je Poreč i Novigrad za dnevne izlete. Ono što je meni bilo top u kampu je dio sa sportskim terenima…tenis, mali nogomet, košarka, odbojka na pijesku, stolni tenis, mini golf…svi se tereni održavaju i uredni su..na tenisu je najveća gužva pa treba rezervirati. Isto tako i zajedničke sanitarne prostorije su čiste i uredne i stalno se čiste. Ima i restorana i punktova sa kavom. Kamp je lijep i velik i sigurno će ti biti gužva pogotovo na bazenima. Evo ako imaš još nešto konkretno moze tu ili inbox👍🏻

Sent from my iPhone using Tapatalk
hrwii je offline   Reply With Quote