View Single Post
Staro 13.08.2024., 16:40   #83
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
DPD opet šteka. Paket je u 3 dana stigao iz FR do njih u Sesvetama (29.07).
01.08. dolazi mi mail da očekujem dostavu u toku dana. 0 bodova. Sutra stiže novi mail da će dostava biti danas (02.08.).
Kako sam odlazio na GO, 06.08. preusmjerim paket na kiosk iNovina.
Paket nije stizao pa sam im se požalio. Danas stiže mail da imaju poteškoće i da očekuju normalizaciju oko 16.08.

Update 19.08.: paket još uvijek nisam dobio. Distributivni centar je na nekih 3-4 km od mene. Možda je problem u tome što kiosk radi samo do 13h umjesto do 19h kako piše na njihovim stranicama. Upozorio sam DPD na tu 'sitnicu' i primili su to na znanje.

Update 03.09.:
Moja saga sa DPD-om se nastavlja. Informirao sam prodavača o problemu koji imam sa dostavom. On je utvrdio nelogičnosti u cijelom postupku te je kontaktirao službu kojom je on poslao paket (Chronopost iz Francuske je dio iste Geopost grupe kao i DPD). Chronopost je 27.08. pokrenuo istragu (štogod to značilo). Pitanje je hoće li tu istragu voditi inspektor Colombo ili Clouseau. Ja sam paket otpisao i zatražiti ću refund od prodavača. Ili neka pošalje opet naručeno i plaćeno. DPD i dalje kao odgovor šalje c/p mailove u kojima se mijenja samo datum 'normalizacije' dostave. Google je prepun negativnih komentara.

Update 05.09.:
Stiglo. Sada se imam čime igrati preko vikenda i napraviti review za temu o mini PC-ima. Radi s eo modelu Blackview MP60 - Intel N95, 16Gb DDR4, 1Tb. Naručen sa Alije za 193 EUR s poštarinom iz FR.

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 05.09.2024. u 11:30.
coconut je offline   Reply With Quote