View Single Post
Staro 10.08.2024., 15:57   #6443
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor BundyR Pregled postova
Kod mene ovaj problem postoji i dalje i u niti jednoj kombinaciji ne radi bez "štekanja" (i kombinacija sa SW i TPlink ontom ....). Ako netko skuži kako ovo riješiti (ili je riješio) molim da podjeli iskustvo.
E točno to.
Objašnjenje koje sam ja dobio internim kanalima je u smislu da - maxtv od ove godine funkcionira kao čista iptv platforma a ne 'onak ko nekad kroz posebnu 'liniju' u ruteru' pa da ne remeti internetsku vezu, a oprema koju ht posjeduje nije adekvatna za to sve ispratit. I najviše se manifestira gdje je više korisnika maxtv-a u kući. Priložit ću jedan pingtest kak to izgleda u praksi čim se pokrene drugi strim u kući. Trzanje je još duplo izraženije u slučaju da jedan od dva korisnika pokrene gledanje programa unazad, onda tek ide štekanje. Pošto gejmam online, isto mi je postalo nemoguće ako netko u kući želi nešto normalno gledat. Borim se mjesecima sa ht-om oko toga, ugovor mi istječe za 20 dana, a alternative nemam.
Do njihovog retardiranog 'upgrejda maxtv platforme' moj internet je radio besprijekorno, neovisno o tome tko što u kući gleda na maxu. Od upgrejda, jašim mjesecima tehničare, koji su probali ama baš sve, evo nekidan sam dobio i novi ruter, no, bez ikakvog pomaka, jer kako rekoh, interno pojašnjenje - oprema im je koma za takvu vrstu usluge.
Dakle, mi koji živimo u malim sredinama, ili prijeći na satelitski pošto je dostupan u hr, ili jest govna s ovim govnarima dok se nešto ne promijeni, ali kad

Gornja dva rezultata su jedan tv na maxtvu s redovnim programom, donji su kad je na drugom upaljen film unazad od prije 3 dana. Znači ti spajkovi su toliko redovni i toliko disejblaju sve ostale uređaje na internetu do neupotrebljivosti koliko sve trza ili dugo otvara, a rekoh, online gejmanje da ne spominjem, sve moguće lampice ingame za ping i vezu se popale.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Desktop Screenshot 2024.08.06 - 15.54.59.82.png‎
Views:	188
Size:	192.2 kB
ID:	27507