09.08.2024., 13:54
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Citiraj:
Autor Roberto
Taman se vratio s GO za popratit odlicnu tekmu
James 39, Curry 36, KD 35... i u kosarkaski poznim godinama rasturaju
Je se liga izjednacila, je se i svjetska kosarka izjednacila, vrhunskih igraca puno izvan USA, ali ovi majstori ce itekako falit kad se umirove i liga jednostavno nece biti jednako zanimljiva.
EDIT:
sad cekam Vucica da pokrene jos jednu izvanrednu presicu iz baste, dok mota sendvic s parizerom i pocne o jos jednoj belosvetskoj zaveri 
|
Vrhunski, baš vrhunski turnir, opravdao sva očekivanja i reko bih da je dao i puno više od toga. Evo samo da se kvotam kad smo najavljivali ovo, ne treba previše nadopunjavati...
Citiraj:
Autor Ante M
Kerr, Lue, Spo, puno baba, kilavo dite što bi se reklo. Sve čista individualnost, na talent, ništa uigranost, nikakvi mehanizmi. Da se igra 48 minuta reko bi da je dovoljno i to za zlato, ovako na 40 minuta jedan krivi korak i može to lako otići u krivom smjeru ako šut okrene na drugi smjer. I nebi me čudilo, mislim da im mogu zaprijetiti i Nijemci i Srbi u jednoj tekmi. Mala je razlika, Europljani imaju sve veće uloge u NBA, svi imaju NBA igrače pa se više ne boje tzv dream teama , a čini mi se i balansirane rostere za razliku od ove skupine individualaca.
Turnir bi zaista mogao biti spektakl.
|
Točno sam znao i osjećao da će im se zalomiti jedna ovakva tekma ako od starta krene dijametralno suprotnim smjerom, ovi su odlično pripremili i obranu i napad, Ameri mlaki i nezainteresirani očekivali da će se riješiti samo od sebe. I onda teško čupanje kad je blesavi Kerr ukinuo rotacije i kad su zaigrali obranu na max. Da je trajalo 48 minuta dobili bi ih na kraju 20 razlike i nitko se nebi obazirao previše na ovu tekmu, ovako je to klasik ma klasicima OI.
Srbi su propustili priliku epohe, stoljeća, eona 😊
|
|
|