Tema: Košarka
View Single Post
Staro 09.08.2024., 13:54   #7050
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Taman se vratio s GO za popratit odlicnu tekmu

James 39, Curry 36, KD 35... i u kosarkaski poznim godinama rasturaju

Je se liga izjednacila, je se i svjetska kosarka izjednacila, vrhunskih igraca puno izvan USA, ali ovi majstori ce itekako falit kad se umirove i liga jednostavno nece biti jednako zanimljiva.

EDIT:

sad cekam Vucica da pokrene jos jednu izvanrednu presicu iz baste, dok mota sendvic s parizerom i pocne o jos jednoj belosvetskoj zaveri
Vrhunski, baš vrhunski turnir, opravdao sva očekivanja i reko bih da je dao i puno više od toga. Evo samo da se kvotam kad smo najavljivali ovo, ne treba previše nadopunjavati...

Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Kerr, Lue, Spo, puno baba, kilavo dite što bi se reklo. Sve čista individualnost, na talent, ništa uigranost, nikakvi mehanizmi. Da se igra 48 minuta reko bi da je dovoljno i to za zlato, ovako na 40 minuta jedan krivi korak i može to lako otići u krivom smjeru ako šut okrene na drugi smjer. I nebi me čudilo, mislim da im mogu zaprijetiti i Nijemci i Srbi u jednoj tekmi. Mala je razlika, Europljani imaju sve veće uloge u NBA, svi imaju NBA igrače pa se više ne boje tzv dream teama , a čini mi se i balansirane rostere za razliku od ove skupine individualaca.

Turnir bi zaista mogao biti spektakl.
Točno sam znao i osjećao da će im se zalomiti jedna ovakva tekma ako od starta krene dijametralno suprotnim smjerom, ovi su odlično pripremili i obranu i napad, Ameri mlaki i nezainteresirani očekivali da će se riješiti samo od sebe. I onda teško čupanje kad je blesavi Kerr ukinuo rotacije i kad su zaigrali obranu na max. Da je trajalo 48 minuta dobili bi ih na kraju 20 razlike i nitko se nebi obazirao previše na ovu tekmu, ovako je to klasik ma klasicima OI.

Srbi su propustili priliku epohe, stoljeća, eona 😊
Ante M je offline   Reply With Quote