velim ti ujutro od 8h kraj im je otvoren,vjerojatno mogu završiti u 15-16h ,al predpostavljam da im dobro plačaju prekovremeno, pa eto cijeli dan ,govorimo o tehničarima koji su na plači operatera,ista stvar je i kod a1 i na t-comu,jednostavno ih je premalo,vanjske firme su sasvim druga prića ,ali zaposlenici operatera ispravljaju greške,
vanjske firme vrlo rijetko tu je poanta onoga što hoću reći,kod sva tri operatera je vrlo slično,ako ne i isto ,u zadnje tri godine sam bio na sva tri operatera na istoj brzini 1/500 pa i znam o čemu pričam razlika je jedino da na a1 čekaš malo duže izlazak tehničara ,mada su to u zadnje vrijeme malo skratili,kad se sve porihta ,
prvih par dana je kod svih bilo problema, tjek cijelog ugovora sa tehničke strane je kod svih besprijekoran,osim na a1 su cijeli 4 mjesec trolali brtinu 100 manje up i down,poslje toga je bilo sve uredu, znaći pri odabiru operatera jedino bitno su dostupnost,cjena ,a i sad vidim i router koji operater daje,
po tim kriterijima mi je telemach daleko najpovoljniji (12 mjeseci po jedan euro,u prosjeku me košta mjesečno skoro kao iskon samo internet ,a dobijam sve),daju najbolji router (ako tražiš-tu ne stvaraju probleme)