View Single Post
Staro 08.08.2024., 09:25   #5770
Direktor Darko
Nenaoružan ali opasan!:o)

Direktor Darko's Avatar

Datum registracije: Aug 2024
Lightbulb

Bok,

Evo mene sa dobrim vijestima! Radi točno tak kak ste rekli.
Dakle u petak popodne sam stavil novi IBAN od tekućeg (umjesto žiro IBAN koji mi je odbijen to jutro al sam za njega ipak taj dan uplatil 0.01€),
i za 15 (petnaest) minuta mi dolazi mail od Ebay:
"SUBJECT:Action required: update your bank information
Hi Darko,
We couldn't verify the bank account information you provided.

Please update your bank information by Sep 02, 2024 to release your held payouts and avoid further restrictions."

U mailu je bil link na stranicu di su mi dane dvije obavijesti-da verificiraju putem uplate i povlačenja sredstava (traje 1-2 dana) ili da verificiraju putem uploadanja bank statementa(traje 1-2 tjedna).
Odabral sam drugu opciju gdje je pisalo da bank statement/dokument mora zadovoljavati nekoliko uvjeta; logo banke, broj računa, ime prezime i adresu te da ne smije biti stariji od mjesec-dva.
Uglavnom, sa internet bankinga sam skinul stanje od računa za 7mi mjesec u .pdf-u koji je sadržaval sve navedeno i uploadal.

U utorak(jer je u pon bil praznik i transakcije nisu prolazile) sam dobil opet uplatu 0.01€ na tekući(vjerojatno automatizmom jer sam u petak stavil "novi" račun), opet uplatil nazad i jučer popodne pogledam PAYMENTS i konačno mogu kliknuti na "Request payout".

ĐIZS, koja mučiona s tim Ebayem al bez ovog vašeg trika nikad to nebi proradilo.

Zahvaljujem još jednom Nick i Nbdy!

D. Darko

Zadnje izmijenjeno od: Direktor Darko. 08.08.2024. u 10:34.
Direktor Darko je offline   Reply With Quote