Citiraj:
Autor Igorr
Da ti malo skratim pretragu, max je bio cca 200 Wh/kg, a danas ti ugrađuju Panasonic 2170 sa 269 Wh/kg.
Kolika je to razlika, jer si ipak pametnija nova generacija FER-ovca pa ti ide bolje matematika od mene. Meni se čini da je to poboljšanje od 34.5% a ne par %.
I pri tome se pravimo da Kinezi nisu ispred Panasonica, i da lažu sa 300 do 500 Wh/kg, (što će se vrlo lako moći i provjeriti uskoro).
|
Nije išlo mene ali…
Veća gustoća se postigla tako što su stanjivali izolator, te povećavali gustoću elektrolita kojeg su ponešto modificirali… laički rečeno.
Posljedica: manje su stabilne. Ali zato imamo nešto više dometa kojeg po riječima EV sekte ionako nikada ne fali nego je “infrastruktura loša”. Uostalom “ne voziš se svaki dan 400km” zar ne?
Stoga to nije neki napredak. Gledano unatrag nekoliko desetljeća baterije prilično slabo napreduju u odnosu na ostalu tehnologiju. Ali po riječima EV evangelista: “samo što nije!”
EV motor ima puno veću učinkovitost od ICE motora ali baterije još uvijek imaju najmanje red veličine manji energetski kapacitet od tanka benzina ili d-zla.