Citiraj:
Autor John Creasy
stigao jednomaseni zamašnjak i kvačilo po narudžbi iz Elmeta.. prema izračunu drži do 566nm, trebalo bi biti mekano kao serijsko kvačilo, sve ide na šaraf
mjenjač je repariran prije par tjedana - ležajevi

|
premda je izračun bio ok, kvačilo je nažalost proklizavalo u 5. i 6. brzini.. jedna ploča ipak nije dovoljna za dizela, bilo bi idealno za benzinca.. gtb2056 vrti nisko u okretajima, a momenta je preko 480Nm
stavljeno je kvačilo s dvije lamele.. nakon prvih 1200km lagane vožnje i kreni-stani, to je to.. ne proklizuje nimalo, osjeti se razlika s jednomasenim da je auto startniji, a i stavljena je aluminijska remenica radilice, olakšana
s prvim kvačilom nije bilo nikakvih vibracija, s ovim ima nešto ali ništa pretjerano, ipak su dvije lamele (samo pri mijenjanju brzina)
Citiraj:
Autor John Creasy
Continental SportContact 7 225/40/18 nakon par tjedana su i dalje odlične i bez zamjerke zasad, preporuka za njih.. ulje je mijenjano nedavno po 3. put ove godine, sad sam na 288,5k km
|
gume i dalje top, zanima me jedno koliko će km izdržati, sad sam na 298k
Citiraj:
Autor John Creasy
možda dobijem kaznu taman na tim novim kamerama, nisam upratio jel ima igdje kamera na cesti koja vodi direkt na autocestu za Sl Brod., na kojoj se vozi 130? (ona koja prolazi kraj Ikee).. ugl tamo sam 150 proletio
|
nisam dobio kaznu