View Single Post
Staro 06.08.2024., 07:40   #30640
telefunken
Premium

telefunken's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Pa u svakom Deadpoolu do sad je bilo ismijavanja tog tipa. Od ismijavanja stvarnih događaja, studija, paralela sa ostalim fimovima, nazivanja likova prema stvarnim osobama kao i nazivanja likova imenom osobe koja je glumi. Ništa loše, dapače, drugačije i nasmije te.

Ryan si je to dao za slobodu i uspjelo je, jer da, vuče na parodiju ali opet ne neku usiljenu tipa Scary movie i slično. Ima svoj lik i prca sve oko sebe, uključujući i sebe samog.

***Ne čitat dalje ako ne želiš spojlat***

Iskoristit multiverse za vratit neke zaboravljene likove je genijalno izveo, pogotovo tipa Blade i Johnny Storm gdje se ekipa u kinu doslovce strgala jer su svi očekivali da Chris glumi kapetana
Zajebancija na račun starenja Paul Rudda, kao i ismijavanja na varijacije Wolverinea, pun pogodak s Cavilom

Iako recimo i dalje mi nije jasno zašto, kao ponosni Kanađanin, nije vratio kolegu Daniela u ulogu Colossusa barem kao varijantu. Vjerujem da je onaj srbin + CGI jeftinije rješenje no sumnjam da bi ga toliko koštalo al ok

E da, i drago mi je što ipak nije vratio i lik Kitty Pryde (ili je bar osobno nisam primjetio) gdje je navodno Ellen/Elliot Page tražila/tražio da ako bude u filmu da i lik mora bit drugog spola. Sad da li je to istina ili ne, ne znam, no ne bi me čudilo

U glavnom, kao i svaki Deadpool do sada, nasmije te i opusti. Nije to film koji će konkurirat za Oscara niti treba očekivat neki ozbiljan storyline.
to mi je u rangu kad mi dijete izvede neki anime štos i umre od smijeha jer ja ostanem blejat jer pojma nemam čemu sam upravo svjedočio i kakve veze to ima s humorom a smiješna je u stvari moja reakcija više neg to što se odigralo. Naravno, da bih skužio foru sam trebao pogledat sve sezone tog animea i uć u priču i lik glavnog protagonista da bi skužio što je već previše uloga za očito ne baš smiješne fore...