Pa u svakom Deadpoolu do sad je bilo ismijavanja tog tipa. Od ismijavanja stvarnih događaja, studija, paralela sa ostalim fimovima, nazivanja likova prema stvarnim osobama kao i nazivanja likova imenom osobe koja je glumi. Ništa loše, dapače, drugačije i nasmije te.
Ryan si je to dao za slobodu i uspjelo je, jer da, vuče na parodiju ali opet ne neku usiljenu tipa Scary movie i slično. Ima svoj lik i prca sve oko sebe, uključujući i sebe samog.

Zajebancija na račun starenja Paul Rudda, kao i ismijavanja na varijacije Wolverinea, pun pogodak s Cavilom
Iako recimo i dalje mi nije jasno zašto, kao ponosni Kanađanin, nije vratio kolegu Daniela u ulogu Colossusa barem kao varijantu. Vjerujem da je onaj srbin + CGI jeftinije rješenje no sumnjam da bi ga toliko koštalo al ok
E da, i drago mi je što ipak nije vratio i lik Kitty Pryde (ili je bar osobno nisam primjetio) gdje je navodno Ellen/Elliot Page tražila/tražio da ako bude u filmu da i lik mora bit drugog spola. Sad da li je to istina ili ne, ne znam, no ne bi me čudilo
U glavnom, kao i svaki Deadpool do sada, nasmije te i opusti. Nije to film koji će konkurirat za Oscara niti treba očekivat neki ozbiljan storyline.