Nema konfiguratora/linkova, ne znam ni jesam li pisao vec, moguce i da nisam... Ugl GL+ paket, 2WD, 1.4 motor manual, sa crnom kutijom ('24 model). Ubo sam auto koji je taman isao u proizvodnju pocetkom 7.mj (narucen za lager) i isporucen mi je 1.8. Potrefilo se taj paket opreme i ono najbitnije - ta boja koju smo htjeli.
U cjeniku je popis kompletne opreme, ali ono sto je malo nejasno i nisam niti znao je da GL+ paket sada dolazi s bezicnim Android autom, centralnim+tweeter zvucnicima i novim/ljepsim kljucem.
Negdje sam napisao da cu se osvrnuti na buku u kabini i ono sto sam probao do 130 km/h jest da je miljama tisi od stare 308ice s panoramom koju sam do sad vozio. Auto je do 60km/h i do 2.5t okr. besuman. Malo mi glupo zvuci u kabini kada ga razvucem s ubrzanjem do recimo 3-4t okr jer na tren zvuci ko priguseni dizelas, brundavo. Ne znam kako to zvuci vani, briga me. Zeni koja jos sjedi pozadi je miljama tisi nego prije. Budem ti tu buku malo bolje komentirao kad se vise provozam.
Po pitanju potrosnje, pogotovo u gradu i guzvi, puzanje u prometu i sl., jako male brzine, konstantno 2-3 brzina i 20-40km/h. Potrosnja je 10-12 litara. Uopce ne diram gas, nemam tesku nogu

Kada odem kombinirano na AC (100-120km/h) i na medjugradske ceste (60-90 km/h, hop, 5-6 litara. Nemam iskustva s modernim benzincima, nije iskljuceno da ga previse pustam do 2-3t okr umjesto da ranije saltam visu. Dizela nisam vozio ispod 2t okr.