View Single Post
Staro 05.08.2024., 17:40   #2866
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova

Tak da ako želiš neki normalni blutut, EU shop ...

moj je kupljen u HR pa evo svira kad se upali, i bipće kad se connecta/disconecta. PLATINET.

Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Ne znam što bi rekao osim da sam zaintrigiran da mi ukažeš, u mojem sveopćem neznanju, kako to izgleda BT zvučnik koji nema bateriju?

Neka preporuka je odrediti prvo namjenu, onda buđet koji si spreman odvojiti za zvučnik i onda možemo dalje predložiti. Ali molim te, daj mi odgovori prvo na ono moje prvo pitanje

kako ide ona stara, krhko je znanje...

zašto smatraš da uređaj koji ima blutooth mora imat bateriju? evo ti more prenosnih tranzistora koji imaju blutooth i rade na 220V. ako ćeš bateriju, kupi C duraćelke. ti radijići izgledaju kao i nekad, ali šparaju pa nit imaju cd player, nit imaju kazetu, eventualno imaju analognu FM skalu, usb i blutooth. iako vidio sam i sa kazetom i sa blutoothom, pa očito postoji i ta kombinacija. zvuči užasno. i košta previše.

kolko para, hm, do 20 eura. zato smo u aliexpress temi. da mi se kupuje hifi, nebi pitao na ovom forumu. dapače, hifi imam. treba mi mali kuhinjski radio koji bi zamijenio sad već 15 godina izraubani philipsov.
jp_rv je offline   Reply With Quote