Citiraj:
Autor Nbdy32
Tak da ako želiš neki normalni blutut, EU shop ...
|
moj je kupljen u HR pa evo svira kad se upali, i bipće kad se connecta/disconecta. PLATINET.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Ne znam što bi rekao osim da sam zaintrigiran da mi ukažeš, u mojem sveopćem neznanju, kako to izgleda BT zvučnik koji nema bateriju?
Neka preporuka je odrediti prvo namjenu, onda buđet koji si spreman odvojiti za zvučnik i onda možemo dalje predložiti. Ali molim te, daj mi odgovori prvo na ono moje prvo pitanje 
|
kako ide ona stara, krhko je znanje...
zašto smatraš da uređaj koji ima blutooth mora imat bateriju? evo ti more prenosnih tranzistora koji imaju blutooth i rade na 220V. ako ćeš bateriju, kupi C duraćelke. ti radijići izgledaju kao i nekad, ali šparaju pa nit imaju cd player, nit imaju kazetu, eventualno imaju analognu FM skalu, usb i blutooth. iako vidio sam i sa kazetom i sa blutoothom, pa očito postoji i ta kombinacija. zvuči užasno. i košta previše.
kolko para, hm, do 20 eura. zato smo u aliexpress temi. da mi se kupuje hifi, nebi pitao na ovom forumu. dapače, hifi imam. treba mi mali kuhinjski radio koji bi zamijenio sad već 15 godina izraubani philipsov.