View Single Post
Staro 05.08.2024., 16:12   #30633
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Miki9 Pregled postova
Nisam gledao taj film, no ispada da ako su to uzeli iz njega ko neki pokušaj ismijavanja, onda mi nije dobar štos, neg jadno.
A mislio sam da su se to oni stvarno sjetili, još jedan minusić onda.
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Pa je li Deadpool & Wolverine samostalan film ili parodija? Ili smo svjedoci vremenu filmova fluidnih žanrova (koji idu paralelno sa fluidnim spolovima)?
Pa u svakom Deadpoolu do sad je bilo ismijavanja tog tipa. Od ismijavanja stvarnih događaja, studija, paralela sa ostalim fimovima, nazivanja likova prema stvarnim osobama kao i nazivanja likova imenom osobe koja je glumi. Ništa loše, dapače, drugačije i nasmije te.

Ryan si je to dao za slobodu i uspjelo je, jer da, vuče na parodiju ali opet ne neku usiljenu tipa Scary movie i slično. Ima svoj lik i prca sve oko sebe, uključujući i sebe samog.

***Ne čitat dalje ako ne želiš spojlat***

Iskoristit multiverse za vratit neke zaboravljene likove je genijalno izveo, pogotovo tipa Blade i Johnny Storm gdje se ekipa u kinu doslovce strgala jer su svi očekivali da Chris glumi kapetana
Zajebancija na račun starenja Paul Rudda, kao i ismijavanja na varijacije Wolverinea, pun pogodak s Cavilom

Iako recimo i dalje mi nije jasno zašto, kao ponosni Kanađanin, nije vratio kolegu Daniela u ulogu Colossusa barem kao varijantu. Vjerujem da je onaj srbin + CGI jeftinije rješenje no sumnjam da bi ga toliko koštalo al ok

E da, i drago mi je što ipak nije vratio i lik Kitty Pryde (ili je bar osobno nisam primjetio) gdje je navodno Ellen/Elliot Page tražila/tražio da ako bude u filmu da i lik mora bit drugog spola. Sad da li je to istina ili ne, ne znam, no ne bi me čudilo

U glavnom, kao i svaki Deadpool do sada, nasmije te i opusti. Nije to film koji će konkurirat za Oscara niti treba očekivat neki ozbiljan storyline.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 05.08.2024. u 16:20.
Wolverine je offline   Reply With Quote