View Single Post
Staro 02.08.2024., 13:38   #5764
Direktor Darko
Nenaoružan ali opasan!:o)

Direktor Darko's Avatar

Datum registracije: Aug 2024
Unhappy

Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
ma ima na računu ali bravo da, nije mi palo na pamet im vratit ručno tih uplaćenih 0,1€, bas cu probat

hvala na savjetu

Bok,

Isti problem, već se mjesec dana natjeravam sa verifikacijom računa za payouts i korisničkom potporom jer Ebay nemre povuć nazad tih 0.01€ nakon kaj ih uplati.
Probal s 2 računa, tekući(3x) i žiro i danas ujutro dobil obavjest za žiro da;
"We could not confirm details for your PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. Zagreb account ending in 6304 , because we were unable to deposit and withdraw EUR 0.01 to it."
Pronašel ovaj vaš savjet i upravo uplatil "ručno" na ebay pa sad čekam jel bu delal taj hack.

Ebay želi imat opciju za povlačenje(direkt debit opciju) izravno sa računa kao back up za selling cost i to oni zovu "direct debit facility"(SEPA izravno terećenje) bez obzira kaj mi je npr MASTERCARD već stavljen za naplatu selling costs... Duplo osiguranje za njih no...

Uglavnom, prodal sam stvar i sad nemrem do novaca i onda pronađem da hrpa ljudi ima isti problem.
Preko Ebay community boarda sam cimnul ženu iz Hu i veli ona da je bez problema regala račun, drugi pak čovjek iz Hr je dobil opciju(nakon natezanja sa CS) da verificira REVOLUT IBAN sa uploadanjem "bank statement"/ispisa transakcija.

Na kraju, ta mogućnost da Ebay ima izravan pristup povlačenja novaca sa računa kao njihov backup mi se nikak ne sviđa;
c/p sa druge ebay rasprave
"It is objectively still a silly requirement. eBay forces this requirement so they have more control over the payment, and so they can debit your account for any fees or even reverse the payment and pull it from your actual cash checking account.

Note: when you add a bank account, you are authorizing eBay to pull funds from that account at any time for the life of your eBay account. You can revoke this bank account from your eBay profile but they retain the ability to charge that account for any funds they believe they are owed according to the TOS.

There is no actual benefit to the consumer versus issuing a payout to PayPal or Visa or any other entity. This is simply to protect eBay and allow them to debit your actual cash account.
"

Nbdy i Nick, kak je prošlo vaše natezanje sa Ebay?

Direktor Darko je offline   Reply With Quote