Citiraj:
Autor Amdejac
Moj stari je imao tumor na gušterači koji je zahvatio dio želuca i pritiskao žućovod. Pošto je imao već 78 godina operacija nije dolazila u obzir kao ni klasično zračenje i kemo terapija.
Dali papire doktorima u Sv. Nedelji na radiokirurgiju i procjenili su da će sa 6 tretmana spaliti tumor bez oštečenja ostalog tkiva i da praktički neće niti osjetiti zračenje. Dali su procjenu uspješnosti od 98%. Na kraju je umro od plućne embolije koja nije imala veze sa tumorom i zračenjem.
U svakom zanimanju imate stručnjaka i šarlatana. Fala bogu završio sam kod dobrih doktora i ne sumnjam u njih. Vjerojatno ću na operaciju srca, ali to u današnje vrijeme maltene rutinski rade. Stent mi je ugradio ispod srca kroz zapešće na ruci za 15 minuta.
I zato vjerujem doktorima, a ne nekakvoj alternativnoj medicini i liječenju češnjakom i vradžbinama.
|
Slažem se, imaš šarlatana na obje strane.
Malo podmitiš političare i ispereš mozgove preko propagandnih medija i nastavljaš dalje. Malo platiš i uspiješ uvjeriti naivne da su potvrđeni kriminalci i ubojice "znanstvenici". Šišaš ovce i dalje, nemaju neko pamćenje.
Samo bi dodao da imaš vjeru u
dokazane prevarante , i još
ovo. Cijela RH je beskrajno korumpirana i treba imati hrabrosti ili nešto drugo za vjerovati im.
Srce je lako popraviti kad znaš što radiš, ipak je to pumpa kapaciteta 24h/365d/100+god.
Imao bolove u prsima/srcu prije 12-13 god., kao i aritmiju jedno vrijeme. Da sam otišao kod kirurga rekao bi pod nož i vjerojatno pacemaker.
Pronašao kako radi, zbog tolikog kapaciteta zahtjeva određenu zdravu hranu. Hranim ga zdravo svaki dan i danas nikakvih problema s njim. Ima medicina i dobrih stvari, ali previše korupcije otkako ih je naftni mafijaš preuzeo.
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat
Iskreno, kad nam je u kuću ušlo to govno od bolesti sve se ispitalo, preispitalo, dokumentacija liječnička se slala privatno dr. Đikiću u dojčland, dobili preporuku umirovljenog doktora koji se petlja rakčinama 40 godina (liječio pokojnog Bobetka), a u slobodno vrijeme je travar, koji nam je spravljao čajeve koji su se konzumirali paralelno sa kemoterapijom, da pomognu protiv nuspojava kemo.
I da, pomogli su tako da nuspojava nije bilo, a odradio je 20 kemo, svaka je trajala od 08:00-15:00 ... doslovno je proveo cijelu smjenu prikopčan na vrećicu.
|
Mogli ste naletjeti na budalu koji pojma nema i bilo bi još gore. Tako da ste možda dobro prošli. Taj Đikić je
šarlatan koliko se sjećam.
No, vjerojatno je bilo i onih koji znaju pa je moglo biti bolje. Ovisi koliko ljudi ulože vremena u bitne stvari poput zdravlja ili u gluposti tipa nogometa.