View Single Post
Staro 02.08.2024., 08:24   #15
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Iskreno, kad nam je u kuću ušlo to govno od bolesti sve se ispitalo, preispitalo, dokumentacija liječnička se slala privatno dr. Đikiću u dojčland, dobili preporuku umirovljenog doktora koji se petlja rakčinama 40 godina (liječio pokojnog Bobetka), a u slobodno vrijeme je travar, koji nam je spravljao čajeve koji su se konzumirali paralelno sa kemoterapijom, da pomognu protiv nuspojava kemo.
I da, pomogli su tako da nuspojava nije bilo, a odradio je 20 kemo, svaka je trajala od 08:00-15:00 ... doslovno je proveo cijelu smjenu prikopčan na vrećicu.
Taj čarobnjak kako sam ga ja zvao, prije nego što smo išta počeli "poslovati" je objasnio da to NIJE zamjena za liječenje kod doktora, već samo pripomoć da se umanje nuspojave i olakša život kroz liječenje. Da se ne očekuje od čaja i sličnih pizdarija čudo, i nedajbože izbjegava doktor.

Da smo naletjeli na budalu koja bi rekla da je kemo zlo, stari bi odapeo u rekordnom roku.

Liječenje smo prekinuli, i umro je u roku 30 dana, a prekinuli smo jer je radi desete stvari završio na intenzivnoj, pa liječenje raka nije bilo moguće. Jbg.
DoxyTheCroat je offline