View Single Post
Staro 01.08.2024., 23:56   #12
kenti
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat Pregled postova
Ono što mogu reći, da je trenutak kad smo prestali s onkologijom i medicinom, je trenutak kad smo odustali od života.
U mom osobnom slučaju, stari kad je prestao primati terapije na KBC, stanje se pogoršalo tako da od "zdravog" čovjeka pa do ukopa je prošlo 30 dana.

Alternativa ima smisla sve dok se ne kosi sa onkologijom i svime što doktor prepiše. Trenutak dok ona krene "mijenjati" recept i uputnicu, je trenutak kada treba stati i zapitati se.

Najgora stvar kod kemoterapija, a i zračenja je što stvarno izmuče tijelo, i u tom slučaju treba biti uporan i ne gubiti vjeru ... jer doslovno u ovim slučajevima da bi krenulo na bolje, prvo treba ići na gore.

Ne želim nagovarati i odgovarati ikoga od ičega, samo želim podijeliti dio osobnog iskustva.
Jako ograničeno mišljenje, prema nekim studijima kemoterapija doprinosi samo 2.3% u preživljavanju 5 godina. Kako i sam imam onkološke bolesnike u obitelji čuo sam u početku svakakvih gluposti od onkologa i medicine. U zadnje vrijeme sam vidio mali napredak, ali i dalje je to preslabo. A i sam sam odustajanjem od medicine tek počeo živjeti zdravo i bez bolova. Rekli su mi da mi ne mogu pomoći pa sam si sam pomogao. 10godina bez medicine i nikad boljeg zdravlja. Alternativno ako znaš što radiš možeš podići postotak s 2.3% na bar 20-30%.

No da se vratimo na prvobitno pitanje o ivermektinu, nisam pobornik njega iako je moguće da će pomoći. Koliko vidim potiče autofagiju koja bi logički mogla pomoći u takvim situacijama. I sam koristim autofagiju postom i odgovara mi jako dobro.

Prvo bi naravno otkrio i eliminirao uzroke što je dovelo do sarkoma jer ako se to ne popravi krpanje će biti slabije učinkovito. Mogu biti npr. kancerogene kemikalije i toksini, npr. ako se bavi poljoprivredom glifosat ili dr. kemikalije. Može biti loša prehrana ili neuhranjenost, pušenje, alkohol, šećer itd. Starije osobe i zračenje...

Onda bi krenuo zdravom prehranom da nahranim tijelo da se može samo obraniti od bolesti + post/autofagija da pojede loše tkivo. Svaka situacija je drukčija jer se ljudi danas truju na razne načine i što pomogne jednom ne mora i drugome. Ako nešto šteti treba prestati i krenuti s nečim drugim.
kenti je offline