Citiraj:
Autor tOta
Update za Tomića i hladnjak EGR-a.
Brat danas išao, rekli kao da imaju dijelove samo za auta koja su oni prodali, a ostali idu na listu čekanja koja i nije baš mala. Navodno bi brat trebao odvesti auto u Belgiju jer je tamo kupljen kao nov, to su mu rekli u Tomiću.
|
Užas kakav tipično balkanski od*eb. Ne razumijem kako oni još uvijek imaju koncesiju s takvim odnosom prema klijentima.
Citiraj:
Autor coconut
Imao sam Yugo GVL (1.1l, 55 KS, 4 brzine). Sjećam se da su me čudno gledali na pumpi kada sam stao na onaj za bezolovni benzin. Zbog samo 4 brzine na 130 km/h je motor toliko urlao da sebe nisam čuo i mislio sam da će klipovi pofrcati van iz motora.
Došao kod mehe, a ovaj gleda motor i kaže da vrijedi više nego cijeli auto: elektronika od Boscha, nešto od Forda, nešto od ovoga, nešto od onoga,...
Dupli karburator sa milijun nekakvih cjevčica ni ovlašteni nisu znali podesiti pa su na nultom servisu fulali točku pretpaljenja tako da se uzbrdo jedva kretao. Srećom sam našao mehu koji ga je podesio kako treba. Odonda sam ga vozio samo kod njega na servis.
|
Hehe, moj 45A je imao mašinu od stojke s 55KS. Swap nije išao na šaraf pa je pretprethodni vlasnik zašvasao zadnji nosač motora za karoseriju. Kako se to čulo u kabini....
Jednom je vani bilo toliko hladno da su mi se stakla ledila iznutra. Vozim se u 2am po Slavonskoj i dok prolazim ispod podvožnjaka kod NSBa stružem staklo iznutra a policajac drži pištolj za mjerenje brzine, k'o lemur izbacio oči i gleda koji k...c ja to radim